Ingrediente:
- 200 g branza de vaci proaaspata,
- 50g marar,
- o bucatica de ceapa verde,
- sare.
- 1-2 ardei grasi .
Se taie mararul si ceapa verde fin.
Se framanta branza cu mararul si ceapa verde si cu putina sare. Se lasa sa se imbine gusturile vro 2 ore.
Se taie un ardel gras astefel incat sa iasa bucatile ca niste barcute.
Se pune branza pe feliile de ardel , se orneaza cu marar si POFTA BUNA!
Un aperitiv delicios si usor de facut!
sâmbătă, 7 februarie 2015
Ciuperci umplute cu spanac
Ciupercute umplute cu spanac si capacel de cascaval. Aveam in casa spanac tras la tigaie cu usturoi si ceapa si m-am gandit sa fac inca un preparat cu spanac. Se pot servi ca si garnitura sau simple.
Ingrediente:
- 500g ciuperci mari,
- 150g spanac gatit la tigaie cu usturoi si ceapa.
- 100g cascaval,
-sare, piper dupa gust,
-putin ulei pentru stropit ciupercile.
Spalam ciupercile si le scoatem codita.
Le punem intr-o tava cu hartie de copt si le umplet cu spanac.
Asezam deasupra cate o rondea de la piciciorul unei ciuperci.
Le stropim putin cu ulei si le dam la cuptor 180ºC -15 -20min.
Radem cascavalul iar dupa 15-20min de stat la cuptor le scoatem si le punem cascaval deasupra. Le bagam inapoi pentru inca 3-4 min.
Ingrediente:
- 500g ciuperci mari,
- 150g spanac gatit la tigaie cu usturoi si ceapa.
- 100g cascaval,
-sare, piper dupa gust,
-putin ulei pentru stropit ciupercile.
Spalam ciupercile si le scoatem codita.
Le punem intr-o tava cu hartie de copt si le umplet cu spanac.
Asezam deasupra cate o rondea de la piciciorul unei ciuperci.
Le stropim putin cu ulei si le dam la cuptor 180ºC -15 -20min.
Radem cascavalul iar dupa 15-20min de stat la cuptor le scoatem si le punem cascaval deasupra. Le bagam inapoi pentru inca 3-4 min.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postări (Atom)