joi, 15 ianuarie 2015

Creveti in vin

     
     Nu am nici o poza cu rezultatul final pentru ca s-au mancat prea repede, toti asteptau sa guste.
     Ingrediente:
- 300g creveti proaspeti, de 10-12cm.
- un catel de usturoi taiat fasii,
-30-50ml vin alb,
-20-30ml ulei,
-sare.
    Se mananca cu un pic de maioneza sau simpli cu lamaie.
    Se curata de cap si coaja cu tot cu picioruse si se sareaza putin.
    Se caleste usturoiul in ulei, cat sa de-a gust acestuia, la foc mediu 30 secunde.

     Se adauga creveti. Cand sunt putin albi pe margine, dupa 1-2 min, se intorc se lasa inca un minut.
gambas
   Se adauga vinul si ii mai tinem pe foc inca 2-3min. II scoatem si ii servmi cu putina zeama de lamaie sau maioneza. :D
  Pofta buna!
    Se pot, de asemenea, doar frige in ulei cu putin usturoi, fara a se folosi vin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu