sâmbătă, 9 februarie 2013

Pizza din foietaj

tarta cu legume

     Ingredient:
-1 pachet de foietaj,250g,
- 2 oua,
-150g  cascaval,
- ½ ardel rosu,
-100g porumb,
-1pumn masline,
-1rosie.
-sare, piper.


     Se taie ardelul cubuletele. Se da cascavalul prin razatoare.
     Se bat ouale si se adauga  ardelul, cascavalul, maslinele, porumbul scurs , maslinele si un praf de piper si sare. Aveti grija la sare , in caz ca folositi o branza sau cascaval mai sarat. 
     Foietajul se decupeaza pentru fundul si marginile unei tavi de pizza sau tarta. Se aseaza compozitia, se niveleaza. Se aseaza fasii de rosii deasupra. Daca mai ramane foietaj, puteti sa-l asezatii fasii deasupra. 
     Se da tava la cuptorul incalzit, 180º-15-20min pana se rumeneste usor.
     Eu am folosit o tava de tarta mai mica, 20-22cm cred. Mi-au iesit doua pizza.
     Se serveste calda.
 POFTA BUNA!
tarta cu legume

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu